RELATIES & KETENPARTNERS

Stichting Dierenvoedselbank Hart voor Huisdieren Limburg werkt ook samen met een aantal relaties om nog veel meer dienstverlening te kunnen bieden aan al haar klanten in het kader van bevordering dierenwelzijn en tegen verkwisting van dierenvoer & dierbenodigdheden. Samen met deze relaties proberen wij dus ook uw huisdieren een waardig bestaan te bieden. Wilt u meer weten over onderstaande relaties? Klik dan op de naam en u wordt automatisch doorgestuurd naar diens eigen website of pagina.

Daarnaast is er een samenwerkingsverband met een aantal ketenpartners (stichtingen en initiatieven uit Belgisch en Nederlands Limburg) om gezamenlijk verspilling van dierenvoer tegen te gaan en om kennis & expertise te delen. Wilt u ook ketenpartner worden? Neem dan contact met ons via de CONTACT pagina of bel, tijdens kantooruren ma-vr 10.00 - 17.00 uur, naar 06-17117372.

RELATIES & KETENPARTNERS

BIBI & FRIENDS FOR PAWS (NL/SP)          CAVIAOPVANG DE REDDERTJES (NL)          EGELOPVANG STEIN (NL)

HART LIMBURG ZUID (NL)

HELPCENTER ANIMAL RESCUE APPY END (CR)            MAASLANDSE DIERENVRIENDEN (B)