STG.  DIERENVOEDSELBANK HART VOOR HUISDIEREN LIMBURG
ALLE HUISDIEREN HEBBEN RECHT OP EEN GOED LEVEN

WELKOM

Welkom op de website van de Stichting Dierenvoedselbank Hart voor Huisdieren Limburg. Wij helpen mensen met huisdieren die, door omstandigheden, in financiële problemen terecht zijn gekomen en daardoor niet goed voor zichzelf en huisdieren te zorgen. Wij delen dierenvoedselpakketten & dierenbenodigdheden uit aan onze klanten en bieden daarnaast een aantal kostenbesparende diensten & services.

Vaak is een huisdier in een dergelijke situatie het enigste dat je nodig hebt. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze een positieve bijdrage aan jouw leven kunnen bieden. Met een hond moet je naar buiten waardoor je mensen ontmoet en dus een mogelijkheid om meer sociale contacten te verkrijgen. Daarnaast zijn huisdieren vaak het enigste dat je kan helpen te voorkomen om in een negatieve spiraal terecht te komen. Dus hebben alle huisdieren recht op een goed leven en daar kunnen wij bij helpen.

 

Bent u ook in een situatie terechtgekomen waardoor u denkt in aanmerking te komen voor een dierenvoedselpakket en alle extra's? Klik dan HIER voor meer informatie of ga naar de INSCHRIJVEN pagina.

Stichting Dierenvoedselbank Hart voor Huisdieren Limburg is afhankelijk van de giften van bedrijven en particulieren. Wilt u ons ook steunen (financieel of d.m.v. donaties van dierenvoer en/of andere artikelen)? Klik dan HIER of ga naar de STEUNEN pagina.

 Heeft u een algemene vraag? Stuur ons dan een bericht via de CONTACT pagina.

TOMBOLA 2020: Op 04 oktober (werelddierendag) start de verkoop van loten voor de tombola waarvan de opbrengst 100% voor onze stichting bestemd is. Verkoopadressen, overzicht van alle prijzen (en vanaf 08 november ook de uitslag)? Klik dan HIER.

 
E-mailen
Bellen