STG.  DIERENVOEDSELBANK HART VOOR HUISDIEREN LIMBURG
ALLE HUISDIEREN HEBBEN RECHT OP EEN GOED LEVEN

GRATIS BROOD ACTIE

Onze stichting ontvangt regelmatig brood en/of broodjes om gratis verder te verdelen onder onze klanten en andere mensen die geen huisdieren hebben maar het financieel ook moeilijk hebben en geen klant. Dit is momenteel alleen mogelijk bij ons uitgiftepunt in Brunssum.

Wij weten niet op voorhand hoeveel brood/broodjes geleverd wordt. Als er veel geleverd wordt, dan zetten wij een bericht in verschillende groepen op Facebook. Maar, voor een beperkt aantal mensen is, het mogelijk om elke week op een vaste dag te reserveren. Per dag kunnen er maximaal 3 gezinnen geholpen worden.

Hoe kunt u reserveren:

1. Vul onderstaand formulier in. Let wel: wij krijgen brood/broodjes op maandag t/m vrijdag. Als het maximaal aantal klanten voor een bepaalde dag bereikt is, dan kun je deze dag niet uitkiezen (dat zie je vanzelf bij "voorkeursdag").

2. U ontvangt via  e-mail een bericht met een bevestiging van de wekelijkse reservering, afwijzing of voorstel voor een andere dag.

Voorwaarde: U dient, elke week, op de afgesproken dag op het afgesproken tijdstip (uitgezonderd feestdagen: 01 januari, 25 + 26 + 31 december) het brood/broodjes af te halen. Komt u niet (of meld zich niet af) dan vervalt de reservering. U kunt dus niet eenmalig reserveren! 
E-mailen
Bellen