ACTIVITEITEN

Hier vindt u een actueel overzicht van alle activiteiten. Wilt u onze gratis Nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Klik dan HIER om te registreren. Op de FOTO pagina vindt u ook foto's van diverse activiteiten.

06 MEI 2021

Na intensieve gesprekken met de Voedselbank Midden Limburg kunnen wij met trots mededelen dat wij, als eerste dierenvoedselbank in Nederland, met een voedselbank gaan samenwerken. We krijgen daarmee 5 extra uitgiftepunten bij want zowel de deelnemers van deze voedselbank alsook onze eigen klanten in die regio, kunnen voortaan ook hun dierenvoedselpakket afhalen bij de uitgiftepunten van de Voedselbank Midden Limburg.

07 APRIL 2021

Vandaag kwam het NOS JEUGDJOURNAAL filmen bij het uitgiftepunt in Brunssum. Niet alleen de vrijwilligers maar ook klanten werden geïnterviewd. Het filmpje werd die avond uitgezonden en is ook te vinden op onze Facebook pagina.

19 MAART 2021

Vanaf vandaag kunnen wij maar liefst 3 uitgiftepunten toevoegen: Landgraaf, Valkenburg en Voerendaal. De eerste uitgifte zal waarschijnlijk al in juni zijn.

23 FEBRUARI 2021

Vergunning ontvangen van gemeente Kerkrade voor het gebruik van de ruimtes aldaar in afwijking tot het originele bestemmingsplan.

14 JANUARI 2021

Eerste uitgifte in Dieteren

14 DECEMBER 2020

Wij kregen van woningcorporatie HEEMwonen gratis een kantoorruimte & 2 garageboxen beschikbaar gesteld in Kerkrade. In 2021 zal van hieruit de uitgifte voor klanten in Kerkrade gedaan worden en tevens dient het geheel als opslag en distributie voor de regio Parkstad. De opening zal begin van het komend jaar plaatsvinden. Het uitgiftepunt in Kerkrade was al actief vanaf oktober maar verhuisd per januari ook naar deze locatie.

08 NOVEMBER 2020

Op 08 november vond de trekking plaats van de eerste jaarlijkse tombola/verloting.

31 AUGUSTUS 2020

De ANBI status is vanaf vandaag officieel geregistreerd bij de Belastingdienst.

24 AUGUSTUS 2020

Officiële start van de Stichting Dierenvoedselbank Hart voor Huisdieren Limburg (inschrijving Kamer van Koophandel) en passeren van de notariële akte.

01 + 03 JULI 2020

Eerste uitgifte in Brunssum en Sittard.

13 JUNI 2020

Start activiteiten Stichting Dierenvoedselbank Hart voor Huisdieren Limburg en indienen statuten bij notaris Wolf & Knops Heerlen.