UITGIFTEPUNTEN

Wij beogen om uitgiftepunten te realiseren in de hele provincie Limburg. Wilt u weten of er een in uw regio een uitgiftepunt is? Kijk dan in het onderstaande overzicht.

Wilt u een aanvraag voor een noodhulppakket doen? Klik dan HIER of ga naar de INSCHRIJVEN pagina.

Heeft u een algemene vraag of wilt u een donatie doen? Stuur dan een bericht via ons contactformulier (klik HIER).

Staat er geen uitgiftepunt genoemd bij uw gemeente? Dan hebben wij helaas nog geen uitgiftepunt in die regio. Volg ons dan op Facebook. Want daar kondigen wij ook nieuwe uitgiftepunten aan. Wilt u meer weten over een bepaalde dierenvoedselbank? Klik HIER om naar onze Facebook pagina te gaan.

GEMEENTE

UITGIFTEPUNT

Beek

Beekdaelen

Brunssum

Beesel

Bergen   (lb)

Brunssum

Echt-Susteren

Dieteren

Eijsden-Margraten

Gennep

Gulpen-Wittem

Heerlen*

* (alternatief Brunssum of Kerkrade)

Horst aan   de Maas

Brunssum of Kerkrade

Weert*

*

*In de gemeente Heerlen is stichting Dierenvoedselbank Limburg en in Nederweert/Weert stichting Dierenvoedselbank Weert actief. Wij verwerken geen aanvragen voor deze dierenvoedselbanken en u dient zich zelf bij hun te melden voor het dierenvoedselpakket.