STG.  DIERENVOEDSELBANK HART VOOR HUISDIEREN LIMBURG
ALLE HUISDIEREN HEBBEN RECHT OP EEN GOED LEVEN

INSCHRIJFFORMULIER AANVRAGEN

Vanaf 01 juni t/m 01 september 2022 zijn wij genoodzaakt een aannamestop te voeren. U kunt dus geen momenteel geen aanvraag indienen. Stuurt u wel onderstaand formulier naar ons? Dan worden deze, tijdens de genoemde periode, niet in behandeling genomen en vernietigd conform AVG wetgeving. 

Via dit formulier kunt u een aanvraag indienen voor een dierenvoedselpakket van de Stichting Dierenvoedselbank Hart voor Huisdieren Limburg. Gebruik dit formulier NIET voor donaties of om informatie aan te vragen. Klik dan HIER voor het algemeen contactformulier. Heeft u geen e-mailadres? Vraag dat het formulier aan via een PB op onze Facebookpagina (www.facebook.com/hvhlimburg) of bel, uitsluitend op maandag, tussen 10 en 15 uur naar 06-17117372.

U kunt het formulier ook meteen downloaden via de pagina INSCHRIJVEN. Daar staat een link naar het inschrijfformulier.

U ontvangt na verzending van bovenstaande aanvraag binnen 5 werkdagen een e-mail met het inschrijfformulier. Vul dit formulier in en stuur het terug per e-mail of post (het adres staat op het formulier). U ontvangt, na behandeling van uw inschrijving, een e-mail met daarin een toewijzing of afwijzing.

 
E-mailen
Bellen