STG.  DIERENVOEDSELBANK HART VOOR HUISDIEREN LIMBURG
ALLE HUISDIEREN HEBBEN RECHT OP EEN GOED LEVEN

DIERENARTSEN VOOR DE MINIMA

Om noodzakelijke medische hulp aan de huisdieren van onze klanten te kunnen bieden, werken wij samen met een aantal dierenartsen en dierenartsenpraktijken. Deze geven een korting op consulten, behandelingen en/of medicijnen. Iedere deelnemende dierenarts bepaalt zelf zijn korting. 

Bent u klant van onze dierenvoedselbank en wilt u met uw eigen huisdier naar een aangesloten dierenarts? Kijk dan eerst in onderstaand overzicht of er een deelnemende dierenarts in uw regio/woonplaats beschikbaar is. Vervolgens neemt u contact met ons op (via klantcontact@hvhlimburg.nl of bellen naar 06-17117372 (tijdens kantooruren ma-vr 10-17 uur)), u kunt ook buiten deze uren bellen maar alleen in noodgevallen). Let op: eerst contact met ons opnemen anders komt u niet in aanmerking voor het gereduceerd tarief.


OVERZICHTEN DIERENARTSEN VOOR DE MINIMA PER PLAATS:

- KERKRADE

- MAASTRICHT

- MEERSSEN

- WIJNANDSRADE

 

Bent u zelf dierenarts? Wilt u participeren aan deze groep? Neem dan contact met ons op via relaties@hvhlimburg.nl of bel 06-17117372 (ma-vr tussen 10 en 17 uur). Uw hulp en bijdrage is meer dan welkom.....

.

 
E-mailen
Bellen